Armlegger EA 108/117/119 Bekijk groter

Armlegger EA 108/117/119

Dit is het geautoriseerde adres voor Vitra onderdelen in NL. We zijn al 15 jaar Vitra dealer en geven u graag advies of helpen u bij de montage. Uiteraard geven we ook garantie op de door ons geleverde onderdelen.

* We doen ons uiterste best de levertijden kort te houden maar zijn daarbij afhankelijk van de fabrikanten, die "onderdelen" veelal niet zien als prioriteit. 
* U mag uitgaan van onze uiterste zorg voor uw order echter; telefonische vragen hierover kunnen we niet in behandeling nemen. Het betreft een service artikel die we middels deze website leveren omdat veel fabrikanten en dealers dit liever niet, op stuks niveau, willen doen.

Wij hopen dat u dat begrijpt en het vraagt dus soms wat geduld.

Model Eames EA 108/117/119/219
Fabrikant Vitra
Ontwerper Charles Eames
Toepassing Armlegger, geen voorraad product, levertijd ca. 4 weken
Aantal Per stuk
Staat Nieuw

€ 121,00

(€ 100,00 ex b.t.w.)

Alle onderdelen voor EA 117/119/217/219 bureaustoelen

Over uw levering

Wij verzorgen de levering van onderdelen voor de fabrikanten van designklassiekers. We leveren altijd de originele onderdelen. Wij werken secuur maar vragen uw geduld. De meeste onderdelen leveren we uit voorraad binnen 1 week. Maar soms duurt het wat langer omdat de fabrikanten naleveren van onderdelen niet als prioriteit zien. Houdt u hier s.v.p. rekening mee als u bestelt. Telefonische vragen hierover kunnen we niet in behandeling nemen. Dit is de enige manier om deze service betaalbaar te houden. Verzendkosten zijn laag (7,- euro excl. btw) en bestellingen met een waarde boven de 125,- euro bezorgen we gratis bij u thuis.