Reparatie, restauratie en onderhoud

Professioneel onderhoud en restauratie van uw Eames designklassieker.

Uw waardevolle en waardevaste designklassieker heeft natuurlijk ook onderhoud nodig! Doe het voor het te laat is want; te lang wachten betekent onnodig hoge kosten of onherstelbare schade.

Veel collega's, fabrikanten, musea, liefhebbers en verzamelaars hebben de weg naar ons bedrijf al gevonden.

Dit is het geautoriseerde adres voor o.a. Vitra onderdelen in NL. We zijn al 15 jaar Vitra dealer en geven u graag advies of helpen u bij de montage.

We gebruiken de originele fabrieksonderdelen en geven daarop ook garantie!

Wat kunnen wij zoal voor u doen:

  • Professioneel reinigen van de hopsak en leren bekleding, u herkent uw stoel niet weer terug!
  • Verlijmen van shockmounts van Eames kuipjes en lounge chair.
  • Technisch onderhoud.
  • Vervangen van versleten onderdelen zoals; kantelmechanisme, gasveer, wielen, voetjes.
  • Professionele restauratie hout en leer.
  • We hebben een grote voorraad gebruikte, soms schaarse, onderdelen.

Laat geen onervaren mensen oefenen op uw dure bezit, dit is een vak apart!

Prijzen zijn afhankelijk van de werkzaamheden en worden vanaf een foto indicatief en hier in de werkplaats definitief opgegeven. Eventueel meerwerk wordt pas na overleg uitgevoerd.

We kunnen de stoelen bij u thuis of op kantoor ophalen en weer afleveren. De kosten daarvan zijn afhankelijk van het aantal stoelen en de locatie. U kunt de stoelen uiteraard ook bij ons brengen en weer ophalen. Onze werkplaats en ruime toonzaal is in Dronten.De tijd dat u de stoelen kwijt bent hangt af van de uit te voeren werkzaamheden en de levertijd van nieuwe onderdelen. We plannen zo efficiënt mogelijk zodat u uw stoel niet te lang hoeft te missen.

Heeft u als bedrijf grotere aantallen uit te voeren, dan komen wij graag langs om een aanbieding op maat te maken.

Vragen over de mogelijkheden en offertes kunt u, liefst samen met een paar duidelijke foto's, sturen naar: info@eames.nl

Lounge chair, 670-671, EA 108, EA 117, EA 124, Vitra, Herman Miller, aluminiun groep group, DAR, DAX, shockmount, glasfiber, onderstellen, shockmount, bekleding, houtwerk, leer, voetjes, dopjes, schroeven.

De onderdelen voor dit model:

Over uw levering

Wij verzorgen de levering van onderdelen voor de fabrikanten van designklassiekers. We leveren altijd de originele onderdelen. Wij werken secuur maar vragen uw geduld. De meeste onderdelen leveren we uit voorraad binnen 1 week. Maar soms duurt het wat langer omdat de fabrikanten naleveren van onderdelen niet als prioriteit zien. Houdt u hier s.v.p. rekening mee als u bestelt. Telefonische vragen hierover kunnen we niet in behandeling nemen. Dit is de enige manier om deze service betaalbaar te houden. Verzendkosten zijn laag (7,- euro excl. btw) en bestellingen met een waarde boven de 125,- euro bezorgen we gratis bij u thuis.