Wielen bureaustoel EA 117/119 per set van 5 stuks Bekijk groter

Wielen bureaustoel EA 117/119 per set van 5 stuks

Dit is het geautoriseerde adres voor Vitra onderdelen in NL. We zijn al 15 jaar Vitra dealer en geven u graag advies of helpen u bij de montage. Uiteraard geven we ook garantie op de door ons geleverde onderdelen.

Rechts ziet u verschillende keuzemogelijkheden: aantal, op welke vloer u ze gaat gebruiken. Ook kunt u kiezen voor verchroomd stalen kapje of een zwart kunststof kapje. Kiest u dit a.u.b. zorgvuldig.

Model Bureaustoel EA 117/119/217/219
Fabrikant Vitra
Ontwerper Charles Eames
Toepassing Wielen
Aantal Per set van 5 stuks
Staat Nieuw

€ 124,00

(€ 102,48 ex b.t.w.)

Alle onderdelen voor EA 117/119/217/219 bureaustoelen

Over uw levering

Wij verzorgen de levering van onderdelen voor de fabrikanten van designklassiekers. We leveren altijd de originele onderdelen. Wij werken secuur maar vragen uw geduld. De meeste onderdelen leveren we uit voorraad binnen 1 week. Maar soms duurt het wat langer omdat de fabrikanten naleveren van onderdelen niet als prioriteit zien. Houdt u hier s.v.p. rekening mee als u bestelt. Telefonische vragen hierover kunnen we niet in behandeling nemen. Dit is de enige manier om deze service betaalbaar te houden. Verzendkosten zijn laag (7,- euro excl. btw) en bestellingen met een waarde boven de 125,- euro bezorgen we gratis bij u thuis.