EA 107/108 vergader- bezoekersstoel

Dit is het geautoriseerde adres voor Vitra onderdelen in NL. We zijn al 15 jaar Vitra dealer en geven u graag advies of helpen u bij de montage. Uiteraard geven we ook garantie op de door ons geleverde onderdelen.

Kijkt u eens bij "service" wat wij allemaal kunnen doen voor uw Eames kantoorstoelen. Door jarenlang gebruik zit er veel vuil in uw hopsak bekleding. Stof, zand, schilfers...eh, we laten het hier maar bij. Maar er is een oplossing! Wij kunnen het hopsak voor u (diep-)reinigen. U herkent uw stoelen niet weer terug. Frisse, soepele en heldere bekleding is het resultaat.

Model EA 107/108 vergader- bezoekersstoel
Fabrikant Vitra
Ontwerper Charles Eames
Toepassing Vergader- bezoekersstoel
Staat Nieuw

De onderdelen voor dit model:

Over uw levering

Wij verzorgen de levering van onderdelen voor de fabrikanten van designklassiekers. We leveren altijd de originele onderdelen. Wij werken secuur maar vragen uw geduld. De meeste onderdelen leveren we uit voorraad binnen 1 week. Maar soms duurt het wat langer omdat de fabrikanten naleveren van onderdelen niet als prioriteit zien. Houdt u hier s.v.p. rekening mee als u bestelt. Telefonische vragen hierover kunnen we niet in behandeling nemen. Dit is de enige manier om deze service betaalbaar te houden. Verzendkosten zijn laag (7,- euro excl. btw) en bestellingen met een waarde boven de 125,- euro bezorgen we gratis bij u thuis.